Skip to content

Een beetje over mijzelf…

Aangenaam BlijfBeminnen hier,

Ik ben getrouwd met een heerlijke vrouw waarmee ik leuk gezinnetje heb. We zijn beide eind dertig. We werken beiden en hebben de taken in het huishouden gelijk verdeeld. Onze kinderen zijn nog vrij jong wat een grote aanslag doet op onze vrije tijd en aandacht voor elkaar. Daar zit ook wel de grootste reden van mijn zoektocht. Daarnaast heb ik altijd we flinke interesse gehad in seksualiteit.

Als je al wat langer bij elkaar bent, voor ons al weer meer dan twaalf jaar, en er kinderen zijn kan je relatie (en daarbij je seksleven) behoorlijk indutten. Ik ben naar oplossingen gaan zoeken en juist in een hoek waar ik het niet verwachtte een rijkdom aan kennis gevonden die ik graag wil delen. Dat heeft mij er toe gezet dit op deze website te publiceren.

Met name “De Handleiding”. Ik weet niet eens meer hoe ik hem gevonden heb. Blijkbaar had ik hem ergens een keer gelinkt want ik vond hem tussen mijn bookmarks. Met verbazing en enige opwinding gelezen, ook al is het soms wat oubollig Amerikaans beschreven bleef het mij boeien. Enige tijd later vond ik zelfs een Nederlandse vertaling met daaromheen een hele site met forum en nog andere artikelen. Helaas bestaat die site niet meer, de artikelen gelukkig nog wel, met name “De Handleiding” wil ik hier laten voortbestaan.

Kortom, laat je hier inspireren en BlijfBeminnen !

Wil je contact met mij opnemen of heb je interessante informatie voor dit blog. Via onderstaand formulier kun je contact met mij opnemen.

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: