Skip to content

10. Ten slotte

Neem, nu je dit materiaal hebt doorgelezen, wat tijd om het te overdenken en het met je echtgenoot te bespreken. Indien hij het was die je op dit artikel heeft gewezen (en dat is vaker het geval dan je denkt), heb je een prima hulp bij het uitvoeren van het programma. Hij is het er immers zeer waarschijnlijk mee eens en hij voelt zich er prettig bij. Indien je dit materiaal zelf of via van een vriend(in) hebt ontdekt is het waarschijnlijk een goed idee om je echtgenoot te vragen het ook eens door te lezen.

 

Net zoals veel andere vrouwen zul je waarschijnlijk ook ander materiaal gezien of gelezen hebben dat de dynamiek van romantiek in het huwelijk bespreekt. Hoewel er wat variaties kunnen voorkomen in wat je hier of elders hebt gevonden, is één van de belangrijkste adviezen om opnieuw de passie te laten ontbranden ongetwijfeld de aanbeveling om een romantisch diner of weekend samen met echtgenoot te arrangeren. Dit “Fantasy Island Scenario” veronderstelt dat een korte dosis romantiek zal volstaan om weerstand te bieden aan de dagelijkse sleur. Degenen die dit soort uitstapjes hebben geprobeerd zullen ongetwijfeld bevestigen dat zij ervan hebben genoten (of niet), maar dat na hun terugkeer naar een “normaal” leven, het effect in ieder geval tamelijk snel verdwenen was.

 

Nu je de wijsheid op deze pagina’s hebt gelezen, zou de oorzaak hiervan duidelijk moeten zijn. Deze uitstapjes, hoe prettig ze ook kunnen zijn, pakken de fundamentele kwestie niet aan. Zij gaan nog steeds uit van de veronderstelling dat de romantiek is binnengehaald en bevestigd met het huwelijk. Zo wordt een slecht aftreksel van de verkeringstijd nagestreefd, terwijl fundamentele probleem niet aangepakt worden. Dit is te vergelijken met het aan een voetbalspeler vragen om zijn oude tenue weer aan te doen en de momenten uit de “grote wedstrijd” nog eens te herhalen of te vragen aan een jager om zijn geweer te nemen en de elandkop die aan de muur van zijn kelderverdieping hangt te achtervolgen. Ongetwijfeld zal het voor de persoon plezierig zijn om het verhaal te vertellen of bepaalde momenten te herbeleven, maar de weemoedigheid zal overheersen en de emoties zullen het niet halen bij die emoties die ervaren werden met  de oorspronkelijke activiteit en die langzaam vervagen naarmate het verhaal vaker wordt herhaald.

 

Het mooie van dit programma is dat het geen kort vertrek naar een fantasiewereld is met daarna terugkeer naar het alledaagse leven. Dit wordt je alledaagse leven en natuurlijk is dat de sleutel waarnaar je zocht. Zeg nu zelf. Er zijn geen speciale voorbereidingen noodzakelijk, er hoeft niet gereisd te worden, en het is niet nodig om reserveringen te maken. De beschreven methode is daarmee ook nog eens goedkoper. Natuurlijk moet je je niet laten weerhouden van jullie speciale uitstapjes, maar dan liefst in de context van je nieuwe relatieprogramma. Er moet wel wat gebeuren in Milaan of St. Petersburg, en dan bedoel ik niet uitsluitend museumbezoek of seks op de hotelkamer met moeie voeten en net iets te veel wijn op. Dus hoewel ik je net als mijn collega’s zulke activiteiten aanraadt vanwege de specifieke voordelen die dit soort uitstapjes bieden, waarschuw ik je er tegelijkertijd ook voor geen trendbreuk te verwachten op basis van een dergelijk uitstapje.

 

Mijn laatst advies is om vooral te bedenken dat dit een pad is dat jullie samen  bewandelen. Zoals ik heb benadrukt, bespreek dit artikel, de gedachten die dit bij je teweeg brengt en je plannen met je partner. Communicatie is het fundament van een goede relatie. Ga stap voor stap en haast je niet. Als je je op je gemak voelt met een bepaald stadium, heb dan lef en zet het volgende stapje. Berust niet in stilstand.

 

Bedenk dat jullie de rest van je leven samen zijn. Dat jullie de rest van jullie leven samen willen zijn, maar dat er wel het nodige moet gebeuren. Als je dit programma volgt zul je gaan ontdekken dat het verlangen van je echtgenoot om je te plezieren automatisch ook naar andere gebieden van je verhouding uitstraalt. Je zult ontdekken dat hij je meer gaat raadplegen, bijvoorbeeld op het gebied van financiën, op het in evenwicht brengen van werk en gezin, ja en zelfs op de keuze van zijn vrienden. Als je het fundament goed legt zal alles ten goede veranderen.

 

Wanneer je de filosofieën uitvoert die in dit artikel uitgelegd worden, ben jij gelukkiger en is ook je echtgenoot gelukkiger. Je echtgenoot is gelukkiger omdat hij de held is. Hij komt je redden door middel van zijn aanhoudende romantische avances, door het doen van de dingen die jij nodig vindt en door je seksueel te bevredigen . Jij bent gelukkiger omdat je aanbeden wordt,  omdat je iemand hebt om mee te praten en de dingen mee te doen die jij wilt en omdat je meer en meer geniet van seks met je echtgenoot .

 

Leef je wildste fantasieën uit. Jij bent de vrouw des huizes die het verdient om op een voetstuk geplaatst te worden. Laat jouw ridder je gedurende dagen en weken romantisch achtervolgen. Het zal je verbazen hoeveel je leven door jullie vernieuwde relatie zal veranderen.

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: