Skip to content

09. De geneugten des levens

Nu je een punt hebt bereikt waarop je de zaadlozingen van je man gelimiteerd hebt tot bijvoorbeeld één keer per 30 dagen, zou je je vrij moeten voelen om de seksuele varianten waar Mw. Dodson eerder op zinspeelde te verkennen en ervaren. Bij dit programma gaat het er duidelijk niet om dat jij 30 dagen wacht om seks met je echtgenoot te hebben. Indien jij jezelf niet vermaakt en niet vele orgasmes ervaart gedurende de maand, dan heb je het punt waar het om gaat gemist en heb je misschien toch over het hoofd gezien dat je echtgenoot permanente  prikkels nodig heeft om hem bij de les te houden.

Een vrouw die enthousiast was over de methode verwachtte van haar echtgenoot dat hij haar elke avond oraal bevredigde. Hij was zeer verheugd met deze taak: “Er is niets wat ik liever doe.” Maar zijn nachtelijke diensten betekenden echt niet noodzakelijkerwijs ook een orgasme voor hemzelf. Zijn vrouw hield ervan van hem op het randje te laten balanceren, enkele weken, soms ook een maand of langer. Had hij het gevoel dat hij slachtoffer was geworden en dat zijn mannelijke status was aangetast? Nee, hij schreef dat het was alsof hij opnieuw tiener was en dat zijn vrouw, het middelpunt van al zijn fantasieën, voor hem als een Godin was geworden.

Een vrouw van iets over de 40, 12 jaar getrouwd, beschreef haar invulling van het programma als volgt:

“Voordat wij van deze limitering van orgnasmes hadden gehoord, hadden we ongeveer eens per week seks met wat voorspel en orale seks. Mijn echtgenoot ejaculeerde bijna altijd in me waarna het leek alsof een inwendige schakelaar hem uit had gezet. Sinds wij dit programma toepassen hebben we feitelijk nog steeds ongeveer één keer per week seksuele betrekkingen. Tegenwoordig echter ejaculeert hij alleen elke vierde keer dat wij seks hebben. Tussen deze sessies door zijn er dagen waarop ik me door mijn echtgenoot oraal of met de vibrator laat bevredigen. Ik kan de lengte en intensiteit van deze sessies zelf bepalen en zij vormen een mooie tegenhanger voor onze gewone seksuele betrekkingen. Een aantal avonden per week plaag of stimuleer ik hem gedurende een paar minuten voor het slapen gaan, gewoon om het vuurtje brandend te houden. Deze ‘10 minuten plagerijtjes’ die bijna geen inspanning kosten helpen echt om zijn sappen in beweging te houden. Eén avond bijvoorbeeld masseerde ik zacht zijn naakte billen, een andere keer speelde ik met zijn tepels, een derde keer lag ik op bed en liet hem  naast mij knielen om vervolgens 10 minuten te kijken naar mijn string en mijn billen. De resultaten zijn geweldig. Mijn echtgenoot vertelt mij dat hij nu altijd aan me denkt. Alles waar ik om vraag wordt gretig voor gezorgd en hij zoekt constant naar eigen manieren om mij te behagen. Tijdens de seks is hij echt bezig om er voor te zorgen dat ik meervoudige orgasmes heb en wanneer ik hem tenslotte zeg dat het okay is om te ejaculeren, zegt hij dat het gevoel veel beter is dan onder ons oude regime.”

Zoals wij gezien hebben is penetratieve seks weliswaar een plezierige bezigheid, maar dat neemt niet weg dat  deze activiteit kan worden afgewisseld met andere gelijkwaardige alternatieven. Cunnilingus is vermoedelijk het populairste alternatief. Omdat erogene zones overal op het lichaam voorkomen kan de orale activiteit ook gericht zijn op andere delen van het lichaam, met als meest geliefde plekjes de borsten, tepels, voeten en het gebied rond de anus. Afhankelijk van je verlangens kan zo een activiteit één- of tweerichtingsverkeer zijn. Ook vingers en handen kunnen wonderen verrichten. Gebruik ze voor massage, kietelen, vastpakken en binnendringen of stimuleer het lichaam op een andere manier. De ene partner kan kijken hoe de ander masturbeert of je kan wederzijdse masturbatie proberen. Het gebruik van vibrators of iets uit het grote assortiment kunstpenissen is ook aan te raden. De technische vindingrijkheid heeft een grote variatie dildo’s voortgebracht zoals vibrerend, pulserend, met een gordel, tweezijdig, anaal enz… Deze kunnen van geweldige waarde zijn om de seksuele ervaring te vergroten. Probeer net als bij orale activiteiten met deze apparaten ook eens een tweerichtingsbenadering. Je zult misschien denken dat je echtgenoot niet geïnteresseerd is om de ontvanger van een dildo te zijn, maar ik stel voor dat je het hem een keer op de juiste manier op het juiste moment vraagt en je zal verrast kunnen zijn door zijn aanvaarding. Inderdaad bevinden zich in de anus en endeldarm heel veel gevoelige ontvankelijke zenuweinden die, wanneer ze door penetratie gestimuleerd worden, immens genot en zelfs een orgasme teweeg kunnen brengen.

Anna, 39 jaar en 7 jaar getrouwd schrijft:

“Todd leek altijd zo’n macho kerel. Ik had nooit gedacht dat hij het prettig zou vinden als ik  een dildo bij hem zou gebruiken. Op een avond toen ik zijn penis aan het likken en masseren was vroeg ik hem toch eens of het mocht. Om een lang verhaal kort te maken, hij ging akkoord. Voor hem leidde het tot zeer explosief hoogtepunt en mij geilde het oneindig op. Daarna heb ik direct een gordel gekocht en inmiddels is anale penetratie regelmatig een onderdeel van ons liefdesspel. Hij vindt het gevoel heel intens en ik hou van het idee om voor de verandering eens een keer degene te zijn die penetreert.”

Vedere Engelstalige informatie over dit  onderwerp is te vinden Strap-on Epiphany van Virginia Vitzthum in het Salon E-zine van januari 1999. http://www.salon.com/1999/01/28/feature_453/

Dit is maar één voorbeeld van de vele die ik heb ontvangen en waarbij paren plezier hebben ontdekt in niet eerder uitgeprobeerde erotische activiteiten. Het volgen van dit programma geeft je de vrijheid om vele alternatieve vormen van intieme en seksuele activiteit te onderzoeken en uit te proberen, want penetratie vormt niet langer de absolute noodzaak zoals voorheen het geval was.

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: