Skip to content

06. De sensualiteit herontdekken

Zoals hiervoor besproken kun je nu elke intieme activiteit als logisch op zichzelf staand eindpunt beschouwen, niet noodzakelijkerwijs gevolgd door seksuele betrekkingen. Als je dit concept onderzoekt zul je ongetwijfeld het enthousiasme van je echtgenoot ontdekken om aan al jouw intieme en persoonlijke activiteiten deel te nemen. Onthoud ook dat intieme momenten niet alleen beperkt zijn tot activiteiten waarbij kleding verwijderd wordt.

Hier zijn enkele suggesties die je misschien met je echtgenoot wilt verkennen.

“Ooit alleen maar willen praten, hem meenemen om te winkelen, een rustige wandeling met hem maken, speciale momenten delen of gewoon elkaars hand vasthouden?” vraagt een vrouw. “Nu heb je de gereedschappen in handen om dit te laten gebeuren. Wat denk je van een goede, ouderwetse vrijpartij op de bank zoals toen jullie tieners waren? Kusspelletjes? Bij het maken van deze lijst is je fantasie de enige beperking.”

Veel vrouwen melden dat het hen gelukt is om hun echtgenoten te laten helpen bij hun persoonlijke verzorgingsrituelen. Hun echtgenoten helpen graag, zelfs heel graag, bij het in bad gaan van de vrouw, haar afdrogen, het scheren van haar benen het borstelen van haar haar, haar voeten verzorgen of soortgelijke verzorgingsactiviteiten. Deels genieten ze van deze activiteiten omdat zij weten dat zij hun vrouw een plezier doen, maar zij zijn zich er ook van bewust dat zij hun vrouw voorbereiden en haar aantrekkelijker en begeerlijker maken voor zichzelf. Heb je ooit je echtgenoot jouw schaamhaar laten trimmen of scheren? En hoe zit het met dat van hem? En overweeg eens voordat jullie uitgaan om je echtgenoot te laten helpen met je lingerie, het aantrekken van je nylonkousen of met andere kleding. Door het benadrukken van de sensualiteit van deze activiteiten is het mogelijk om een bepaald niveau van opwinding te creëren terwijl je ook profiteert van de aandacht van je echtgenoot

Het concept wat we hier ontwikkelen is NIET dat je echtgenoot jouw een plezier doet waarvoor jij later met seks terugbetaalt. Eerder zijn dit op zichzelf staande activiteiten en ben jij het die je echtgenoot de gunst verleent door hem toe te laten in de nabijheid van jouw zeer begeerlijke zelf. Een neveneffect zal zeker zijn dat al deze aandacht je wellicht in de juiste stemming voor intieme activiteiten brengen, maar die beslissing ligt geheel bij jou en verschilt per situatie.

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: