Skip to content

04. Aanbeden worden

“Van nature worden wij allemaal aangetrokken tot mensen die zelfvertrouwen uitstralen. “

Hofmakerij is bovenal een daad van aanbidding. Er is zelfvertrouwen nodig om je zijn hofmakerij op passende wijze te laten welgevallen en om je minzaam zijn aanbidding te laten welgevallen. Om daadwerkelijk het middelpunt te zijn van zijn verlangen. Dat lijkt misschien moeilijk, maar dat is het niet.

 

De enige moeilijke stap die nodig is, is dat je je voorneemt met niets minder meer genoegen te nemen dan dat je door je echtgenoot vereerd gaat worden. Hoe dat doel vervolgens bereikt gaat worden zullen we later bespreken, maar voorlopig moet je je alleen maar aan dat doel wijden. Hierbij meet je niet je eigenwaarde af aan de hand van de aandacht de je echtgenoot jou geeft, in plaats daarvan dwing je zijn volledige affectie af en neem je met niets minder genoegen. Wees je ervan bewust dat je alleen al door het feit dat je met hem getrouwd bent zijn verering waard bent. Meer heb je niet nodig als rechtvaardiging. Jij bent zijn vrouw en dáárom zal hij je moeten bewonderen.

 

Diep van binnen bezit je een erotisch potentieel. Dat potentieel is niet verloren gegaan met het verstrijken der jaren, het wacht daar nog steeds om opnieuw opgewekt te worden. Je moet het nu zelf nieuw leven in blazen. Om het middelpunt van zijn verering te worden zul je moeten leren hoe je moeiteloos je erotische potentieel kunt benutten. Dit wordt het belangrijkste aandachtspunt in jullie nieuwe echtelijke relatie.

 

Dit betekent niet dat de liefde uit jullie relatie verdwijnt, integendeel! Dit zal voor beiden juist tot gevolg hebben dat jullie de liefde voor elkaar beter tot uitdrukking kunnen brengen. Het vergroot de intimiteit en het wederzijds geluk. Het zal jullie huwelijk transformeren en opnieuw vorm geven. Je liefde voor hem blijft net zo zeker en onvoorwaardelijk als voorheen. Het is alleen de seksuele omgang die onzeker en voorwaardelijk wordt. Het is heel belangrijk om dit onderscheid te onderkennen.

 

Maak je geen zorgen als je zelfvertrouwen in het begin nog ontbreekt. Neem kleine stapjes om je weg te vinden. Door positieve resultaten komt het vertrouwen vanzelf, maar verwar een tekort aan zelfvertrouwen nooit met het besluit wat je hebt genomen. Blijf vastberaden en vind je weg naar in de uitvoering van je besluit.

 

Je leeftijd speelt geen rol. Je gewicht speelt geen rol. Je uiterlijk speelt geen rol. Dit soort trivialiteiten zijn hier niet relevant. Seksuele aantrekkingskracht is 90% geestelijk, slechts 10% lichamelijk. De meeste vrouwen zijn op het punt van uiterlijk kritischer op zichzelf dan hun partners, maar je hoeft echt geen “beauty queen” te zijn om een seksgodin te kunnen worden. Vrouwen hebben het in zich om mannen aan te trekken, te boeien en te overheersen. Het zit in je en het hoeft alleen maar vrijgelaten te worden. Indien je deze machtige innerlijke vrouwelijke eigenschap de vrijheid geeft, zal hij je aanbidden en misschien zelfs wel smeken om seks met je te mogen hebben. Het draait allemaal om wat je doet en niet hoe je er uit ziet. Het gaat om je houding.

 

Je hoeft niet slank te zijn. Veel mannen houden van een stevige vrouw. Evengoed neem ik aan dat je waarschijnlijk niet te dik wilt zijn en dat je je fit wilt voelen. Dat is ook wel zo gezond en je voelt je er wel bij. Als je wat overgewicht hebt, voel je dan niet slecht en raak niet ontmoedigd. Je kan je overgewicht kwijtraken. Alles wat daar voor nodig is, is één goede beslissing. Een passend dieet en matige lichaamsbeweging zullen je in de goede richting helpen. Dit artikel is geen aanzet tot afvallen, maar elke stap die je neemt zal je helpen om je beter te gaan voelen. En hoe beter je je voelt, zowel lichamelijk als geestelijk, hoe zelfverzekerder je zal zijn en hoe meer seksuele energie je gaat uitstralen.

 

Wat hier beschreven wordt werkt vanwege een heel eenvoudige reden: Je echtgenoot heeft een ontembaar verlangen om je te begeren. Hij is zich er misschien niet rationeel van bewust, maar de mannelijke psychologie vereist in de basis dat hij je het hof wil maken. Zoals wij al gezien hebben, verlangt je echtgenoot er net zo veel naar jou te vereren, als jij ernaar verlangt om het hof gemaakt te worden. Dit is nu eenmaal een deel van onze menselijk natuur. Je hoeft dat verlangen alleen maar te exploiteren. De oorsprong van dit verlangen is seksueel, het doel is seks. En niet toevallig zijn de middelen ook seksueel. De romantische passie wordt gestimuleerd door het seksuele verlangen.

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: