Skip to content

De “Handleiding”

De Handleiding voor de gehuwde vrouw voor een gelukkigere en meer vervullende relatie is een artikel voor vrouwen die het heerlijk zouden vinden om gewoon weer eens aanbeden te worden door hun man. De toepassing van de daarin uitgelegde methode zorgt voor het opstoken van het vuur dat er vroeger dat er ooit was en als het een beetje meezit nog veel meer dan waarvan je had durven dromen. Echt een aanrader, ook voor ongehuwd samenwonenden en singles!

Oorspronkelijke titel: “A Married Woman’s Guide to a happier more fulfilling relationship” (Auteur anoniem)

Bron: http://toy4her.wordpress.com/

Vertaler naar Nederlands is onbekend. Deze vertaling is destijds gepubliceerd op de inmiddels ter ziele gegane site ragnelle.com. Door het plaatsen van het verhaal op dit wil ik voorkomen dat dit document waar velen zoveel aan hebben gehad in de vergetelheid geraakt. Ik hoop dat het je inspireert om je relatie en seksuele leven  een langdurige boost te geven.

Alle hoofdstukken staan op dit blog en kun je rechts op het scherm vinden. Wil je één document hebben met het hele verhaal dat kan ook. Op onderstaande link is de PDF versie van de handleiding te vinden.

https://blijfbeminnen.wordpress.com/?attachment_id=42

Advertenties
4 reacties
 1. Ruud permalink

  Hoi, Ik heb mijn vrouw de “handleiding” laten lezen en het sprak haar wel aan! Maar zoals ook al geschreven staat vind ze het heel moeilijk om mijn orgasme te verbieden. Wat kan ik doen zodat ze daar andere gedachten bij krijgt?

 2. Hallo Ruud,
  Allereerst welkom op de site, die veel bezocht wordt, maar waar er maar weinig een reactie achter laten. Ook jammer dat ragnelle.com niet meer bestaat, wat hier is dit onderwerp veelvuldig besproken.

  De handleiding stelt een opbouw voor, waarbij in het begin het eigenlijk meer uitstellen dan ontzeggen is. Zo wordt het stap voor stap opgebouwd. Maar ik ben het met je eens het blijft voor de vrouw een lastig iets. Zij wil immers lief voor je zijn en je ook laten genieten. Bedank haar dus voor de kleine stapjes die jullie maken. Stel anders zelf vooraf (tijdens het voorspel) voor dat jij deze keer niet klaarkomt. Probeer het gewoon eens samen uit, er ligt dan geen druk op haar, het is immers jouw idee. Bespreek daarna hoe het was om de vrijpartij om haar te laten draaien. Wees beide eerlijk, ook als jij het eigenlijk toch niet zo leuk vond als je dacht. Wees open naar elkaar en zoek samen verder naar dingen die jullie seksleven verrijken.

  Lees ook eens het artikel Orgasme Ontzegging voor liefdevolle stellen, dit is meer een pamflet voor beide partijen waarom je dit zou kunnen doen.

  Daarnaast vind ik de Handleiding op dit punt ook wel heel erg absoluut, je hoeft dit spelletje niet altijd te spelen. Je kunt het ook periodes af en aan spelen.

  Kortom zoek naar iets wat jullie beide past, laat je vooral niet opleggen wat andere vinden wat je zou moeten doen maar zoek jullie eigen weg.

  Succes!
  Maarten

 3. Ruud permalink

  Hoi Maarten,

  We hebben de handleiding samen nog eens gelezen en ook toegepast. Ik heb daar een paar vragen over en hoop dat je mij daarmee kan helpen.

  Het is dus dat ik tijdens het vrijen aan mijn vrouw toestemming vraag om te mogen klaarkomen. Zij kan dat dan uitstellen van een paar seconden tot een paar minuten of langer. Maar na het eerste uitstel komt mijn orgasme weer opzetten. Is het dan de bedoeling dat ik voor een tweede keer toestemming vraag?

  Welke vraag wordt meestal gebruikt om toestemming te vragen om te mogen klaarkomen?

 4. Hallo Ruud,

  De vraag die jij stelt, kunnen jullie alleen maar zelf beantwoorden. Sorry voor het flauwe antwoord, maar jullie zullen zelf moeten bepalen wat “de bedoeling is”. Zoals ik al eerder aangaf zoek een eigen weg die jullie als stel past en laat niet anderen bepalen wat je moet doen.

  Wat tips, je kan het ook omdraaien, door niet te vragen (of maar één keer) en daarna haar te laten bepalen of je later alsnog mag. Ook kan je als de druk te hoog wordt andere activiteiten ondernemen die het teken van jouw vrouw haar genot staan.

  Verder kan ik je wat terminologie betreft je aanraden om eens een kijkje te nemen op devotionalsex,com. Kijkje is wat dat betreft een understatement, want die site is vrij uitgebreid. Maar de auteur daarvan heeft een hele lijst met “commando’s” opgesteld die hij en zijn partner gebruiken. Hij geeft zelf aan dat het er daardoor makkelijker op wordt uit te drukken wat beide partijen willen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: