Skip to content

Orgasme Ontzegging voor Liefdevolle Stellen

15 april 2013

Vertaling van “Orgasm Denial for Loving Couples” by: sandman9355
Originele bron:
http://www.tpe.com/~altarboy/nt080130.htm

Waar zal ik eens beginnen? Een definitie misschien? Een eenvoudige: “orgasme ontzegging” is de beoefening van het limiteren van iemands orgasmes. Simpel toch? Het wordt pas moeilijk als je de achterliggende redenen wilt uitleggen aan iemand die niet bekend is met het concept. Nog moeilijker wordt het als je verbinding tussen Liefde en Orgasme Ontzegging wilt uitleggen aan diegenen die ook de donkerdere kanten van deze “kink” hebben gezien. Ja, ik weet het…

Als je orgasme-ontzeggingspelletjes speelt, zal één van de partners, veelal de man, niet meer zo vaak klaarkomen als hij gewend is. Wat is daar nu lol van? Vertrouw me, er is een recept om er lol uit te halen. Ik zal je vertellen over de vier basisingrediënten: Liefde, Eerlijkheid, Verlangen (begeerte) en Frustratie. Oh – en ik besprenkel het natuurlijk met seks.

Het ingrediënt Liefde is makkelijk. Hou van je partner en laat jouw partner van je houden. Probeer niet tussen de lakens je primaire behoeftes te bevredigen – maar bedrijf de liefde om er beiden gelukkig van te worden. De liefde bedrijven is meer dan het uitwisselen van genetische informatie. Leer (als dat nodig is) om genot te halen in het plezieren van je partner en jezelf te laten plezieren. Deel je partners genot. Leer om het voor de hand liggende toch te uiten, mannen noch vrouwen zijn telepaten – en leer te luisteren.

De woorden “Ik hou van jou” mogen dan een eeuwenoud gezegde zijn, je partner heeft ze wellicht al duizenden keren gehoord, en toch… Weet je dat je die woorden zal moeten blijven zeggen. Laat het voortschrijden van de tijd je niet van je liefde beroven – werk er aan om deze woorden levend te houden.

Laten we dan nu naar Eerlijkheid kijken. Je leest deze tekst, de kans is dus dat je niet 100% “vanilla” (doorsnee) bent en zelfs als je nooit iets kinky’s gedaan hebt zullen de woorden orgasme ontzegging jouw aandacht getrokken hebben. Wellicht geniet je van het idee om dit te ervaren, of op zijn minst wil je er over nadenken. Kijk in je hoofd voor de waarheid, en wees eerlijk.

Wees eerlijk naar jezelf – jij bent wie je bent – en de waarheid voor jezelf verbergen zal je weinig goeds brengen. Er is niets mis met het accepteren van het liefdevolle begrip van je partner (bijvoorbeeld: je bent niet pervers als jij degene bent die ontzegt, als jouw partner het er mee eens is dat jij hem ontzegt), er is niets mis met het willen focussen op jouw partners plezier (bijvoorbeeld: op een orgasme dieet gezet willen worden).  Accepteer dat jij het idee van orgasme ontzegging spannend vindt en laat het iets worden dat jullie seksleven kan verrijken, niet een bron van zelfkwelling of andere negatieve emoties.

Wees eerlijk naar je partner – laat hem of haar kennis nemen van je fantasieën. Niet dat je nu meteen naar ze toe moet rennen om al je donkerste en geheimste geheimen te vertellen. Sommigen zal je als geheim willen bewaren en van andere wil je wellicht dat het niet meer dan fantasieën blijven. Jouw partner kan wellicht nog niet klaar zijn voor jouw fantasieën of vindt ze misschien wel afstotelijk. Maar, als je nooit een stap zet richting eerlijkheid zal je nooit weten waar het pad naartoe leidt. Elke reis begint met de eerste stap, en als jij jouw doel wilt bereiken zul je die eerste stap moeten nemen.

Een ander ingrediënt in liefdevolle orgasme onthouding is Verlangen (begeerte). Liefdevolle orgasme ontzegging heeft wederzijdse begeerte nodig, het heeft verlangen nodig naar fysieke intimiteit – en tegelijkertijd creëert dit verlangen de begeerte. Het maakt daarbij niet uit of jij degene bent die ontzegt of degene die ontzegd wordt. Je wilt altijd begeerte voelen naar je partner, zelfs nog meer als je orgasme ontzegging wil beoefenen, maar gelukkig is dit een “kink”die de begeerte zal versterken.

Ben jij degene die ontzegd wordt? Natuurlijk zul je dan verlangen voelen. Alle energie die je in een orgasme zou stoppen vloeit nu door jou en probeert een uitweg te vinden.  In plaats van verzadigd raken, zal het verlangen naar je partner toenemen en zul jij jezelf vol liefde, verlangen en energie voelen.

En als jij de ontzegger bent? Je voelt je  gewild, begeerd, je zal je bemind voelen. Je zal weten dat jij jouw  passie vrij kan laten en dat je partner de liefde met je zal bedrijven voor zolang jij dat wil. Je zal je partners behoefte ervaren om jou in extase te laten verraken.

Sommigen zullen verbaast zij over het ingrediënt Frustratie in dit recept. Begrijp me goed ik wil het niet hebben over seksuele frustratie (ok,  ik zal het verderop  wel even kort benoemen…). Nee ik wil “newbies” en romantische zielen voorbereiden op een andere soort van frustratie – frustratie die voortkomt uit internet fora over orgasme ontzegging die overbevolkt worden door hard-core fetisjisten (en gekken). Natuurlijk, als je  orgasme ontzegging gaat proberen zul je enige seksuele frustratie ervaren – die frustratie zal zeker een ”kinky” kantje hebben, met die frustratie kan spelen, die frustratie kan heel plezierig zijn.  Als ontzegger kan je ook frustratie voelen, frustratie over het gevoel dat je geliefde niet de orgasmes zou willen hebben die jij hem zou willen geven – tot het moment dat jij je gaat realiseren dat het spelen van dit spel jou en jouw partner je meer plezier geeft dan al die orgasmes je kunnen geven…

Maar als jij voornamelijk “vanilla” (lees: conventioneel tussen de lakens) bent, met romantiek te voeden bent, dan kan jij je er maar beter op voorbereiden om allerhande gekkigheid en fanatici tegen te komen. Natuurlijk zijn er zat mensen die orgasme onthouding toepassen in een liefdevolle relatie – maar die zul je nauwelijks tegenkomen op internetfora en sites. Het zijn die met een reden, de extremisten, die om het hardst roepen. Je zult kerels tegenkomen die beweren dat mannen inferieure wezens zijn,  zelfverklaarde domina’s met nul ervaring, mensen die er alleen in zitten voor het geld, dwazen met weinig greep op de werkelijkheid, opdringerige eikels die waarschijnlijk de meeste tijd met één hand  typen… Laat ze niet hun visie aan je opdringen, laat ze niet je  eigen knik bederven.

Orgasme ontzegging kan je helpen geweldige seks te beleven. Het kan leiden tot uren durende vrijpartijen. Het kan je helpen om de genoegens te accepteren die je partner jou wil geven. Het geeft je een reden om te stoppen met het nastreven van je orgasme en je te richten op daad zelf, om de liefde te bedrijven met diegene die je lief hebt… Het kan je helpen om niet allen op orgasmes te focussen en meer te genieten van de hele ervaring. Het maakt de volledige daad van de liefde bedrijven meer belangrijk dan alleen het einde daarvan… Het kan de tijd dat je geen seks hebt opvullen met sterkere liefde en begeerte… Het kan je helpen om eens meer te proberen dan die goede oude vertrouwde missionarishouding – populair zijn dingen als lange orale seks sessies, verschillende speeltjes – inclusief kuisheidsgordels, rollenspellen…  Het kan je bewegen naar een pad wat je anders nooit opgevallen was…

En het klinkt misschien gek – je moet  iets intens plezierigs “opgeven”, of het ontzeggen aan iemand die je lief te hebt, het hele concept klinkt echt raar op het eerste gezicht. Je kan er uren de liefde op  bedrijven, doe er je best voor ook al weet je niet waar het eindigt, één van jullie achterlatend vol van ongebruikte energie. Probeer het eens. Weet je, er is een ding waar je zeker van kan zijn – er zal een zeer zoete beloning op je wachten, uiteindelijk 😉

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: